Artikler på dette website indeholder kommercielt indhold og annoncørbetalte links. Dette er med til at holde siden kørende.

Bosnien-Hercegovina 1-2 Tyskland: Undavs dobbeltmål sikrer anden sejr i Nations League

Deniz Undavs skarpe afslutninger i det 30. og 36. minut sikrede Tyskland en kneben sejr på 2-1 over Bosnien-Hercegovina i deres Nations League-kamp på Stadion Bilino Polje. Stuttgart-angriberen fandt vej til netmaskerne to gange i løbet af seks minutter og trak Julian Nagelsmanns hold op i en to-måls føring. Men Bosniens kaptajn, Edin Dzeko, reducerede for hjemmeholdet efter pausen og satte dermed en nervepirrende slutning i gang, som tyskerne dog formåede at navigere sig igennem.

Florian Wirtz modtog en høj bold fra Robert Andrich, hvorefter han lagde den til rette for Undav, der åbnede målscoringen ved halvtimesmærket i gruppe A’s kamp 3. Bosnien-Hercegovina var dog uheldige, da de ikke formåede at udligne straks efter. Fire minutter senere slap Ermedin Demirovic fri på en kontra og overlistede den tyske målmand, Alexander Nubel, med sit skud, der dog kun ramte overliggeren og gik ud.

Det viste sig at være en dyr misser, da Undav et par minutter senere omsatte et lavt indlæg fra Maximilian Mittelstadt og gav gæsterne en to-måls pude. Undav troede, at han havde scoret sit tredje mål i det 58. minut, men målet blev annulleret på grund af offside. Dzeko reducerede i stedet for værterne ved at heade en hjørnespark fra Benjamin Tahriovic i nettet med 20 minutter tilbage af kampen.

Men Bosnien-Hercegovina formåede ikke at finde udligningen, og gruppefavoritterne fra Tyskland bevarede deres ubesejrede start og gik to point foran Holland med deres anden sejr. Bosnien-Hercegovina ligger derimod sidst med kun et enkelt point efter tre kampe.

Dataopsummering: Undav stråler igen for Tyskland

Efter hans dobbeltmål i Zenica har Undav nu scoret tre mål i to kampe for Tyskland i 2024-25 sæsonens Nations League. Den 28-årige scorede også Tysklands første mål i deres 2-2 kamp mod Holland i deres sidste opgør i turneringen, efter ikke at være blevet skiftet ind i deres åbningskamp mod Ungarn.

Undavs første mål mod Bosnien-Hercegovina var også første gang i 15 år, at to Stuttgart-spillere kombinerede til et tysk mål, da han scorede på en assist fra sin klubkammerat Mittelstadt. Med sin præstation i denne kamp har Undav igen understreget sin værdi for det tyske landshold og bevist, at han er en angriber, man skal holde øje med.