Artikler på dette website indeholder kommercielt indhold og annoncørbetalte links. Dette er med til at holde siden kørende.

Wales vil på længere sigt høste frugterne af Islands sammenbrud, mener Bellamy

Wales vil nyde godt af erfaringerne fra fredagens Nations League uafgjorte kamp mod Island, hvor man smed en 2-0 føring og endte med at spille 2-2, mener den walisiske træner Craig Bellamy.

Bellamys tid ved roret startede lovende med en samlet gevinst på fire point i Nations League-kampene mod Tyrkiet og Montenegro, men fredagens kamp mod Island var det første større tilbageslag under hans ledelse.

Brennan Johnson og Harry Wilson scorede og bragte Wales foran 2-0 ved pausen i kampen på Laugardalsvollur, men Island kom stærkt tilbage i anden halvleg. Takket være Logi Tomassons scoring og Danny Wards selvmål, lykkedes det for Island at sikre sig et enkelt point.

På trods af, at Island fik det største antal skud på mål, de nogensinde har haft i en Nations League-kamp (20), var Bellamy ikke for nedtrykt over resultatet.

“Det var godt, jeg nød det. Det var, hvad jeg havde forventet, helt ærligt. Jeg sagde i pausen, at anden halvleg ville blive hård,” fortalte Bellamy til S4C.

“Vi vil drage stor nytte af de 45 minutter, det er virkelig godt for os. På længere sigt vil dette være gavnligt.”

“At være foran 2-0 og så ende med uafgjort er selvfølgelig skuffende, men det var en glædelig præstation. Det handlede om, at jeg lærte spillerne at kende, og at de lærte fra os.”

“Det er aldrig godt at indkassere mål, jeg kan ikke lide det, vi skal se på det igen. Jeg følte, at momentum spillede en stor rolle. Det handler om, at vi forstår, hvornår vi skal tage brodden af spillet, hvilket vil komme.”

“Alt i alt er jeg tilfreds med præstationen, vi har fået to gule kort, hvilket vil betyde en ændring på mandag, men det er forudsigeligt på grund af forskellige dommerstilarter. Det er, hvad det er.”

På trods af en frustrerende anden halvleg, er Bellamy den første træner i Wales’ historie, der er ubesejret i sine første tre konkurrencedygtige kampe ved roret, med en sejr og to uafgjorte.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll to top