Artikler på dette website indeholder kommercielt indhold og annoncørbetalte links. Dette er med til at holde siden kørende.

Spaniens træner De la Fuente: “En ren fryd at se disse spillere”

Spansk fodbold har længe været kendt for sin ekstraordinære kvalitet, men det er ikke hver dag, at den nationale træner udtaler sig så rosende om sit eget hold. Spaniens træner, Luis de la Fuente, har imidlertid ikke lagt skjul på sin begejstring for det nuværende hold og siger, at det er “en ren fryd” at træne holdet i lyset af deres fejlfri form de seneste måneder.

La Roja, som det spanske landshold også kaldes, slog Danmark med 1-0 i Nations League lørdag aften. Med denne sejr strækker holdet deres ubesejrede række sig til hele 13 kampe i forskellige turneringer. Det er en bemærkelsesværdig præstation, som kun viser, hvor stærkt et hold De la Fuente har fået samlet.

Det sidste nederlag, holdet oplevede, var tilbage i marts, hvor de tabte 1-0 til Colombia. Ironisk nok gik Colombia videre til at nå Copa America-finalen i år. Men siden da har Spanien vist stor styrke og har formået at bevare deres ubesejrede status.

I kampen mod Danmark forsøgte Spanien hele 25 skud, hvilket svarer til deres højeste antal i en Nations League-kamp. Den samme statistik blev noteret i september 2020, da de spillede mod Ukraine. De la Fuente var hurtig til at rose kvaliteten af sine spillere efter kampen.

“Vi er glade, først og fremmest for sejren,” udtalte han til UEFA’s mediekanaler. “Set i lyset af, hvordan kampen udviklede sig, vidste vi, at det ville blive en meget hård kamp. Men det passede perfekt ind i den spilplan, vi havde lagt. Det er en ren fryd at se disse spillere, uanset om de har haft flere eller færre muligheder for at spille tidligere.”

Det er klart, at De la Fuentes ros til sit hold ikke er ubegrundet. Med 25 forsøg på mål i kampen mod Danmark, tilsvarende deres højeste antal i en UEFA Nations League-kamp, er det tydeligt, at det spanske hold er i topform.

Således fortsætter Spanien deres imponerende formkurve under De la Fuentes ledelse. Med et ubesejret løb på 13 kampe og en dominerende præstation mod Danmark, er det ingen overraskelse, at træneren er fuld af ros til sit hold. Og som han selv siger, er det en ren fryd at se disse spillere på banen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll to top