Artikler på dette website indeholder kommercielt indhold og annoncørbetalte links. Dette er med til at holde siden kørende.

Mohamed Salah kan være på vej væk fra Liverpool

Mohamed Salah

Mohamed Salah ser ud til at være på nippet til at forlade Liverpool. Dette spår Glen Johnson, en tidligere forsvarsspiller for klubben.

Salah, der er 32 år, befinder sig nu i det sidste år af sin kontrakt med Liverpool. Han har for nylig udtalt, at klubben ikke har taget initiativ til at forlænge hans kontrakt.

Johnson er overbevist om, at Salah snart vil forlade Liverpool, mens han tror, at både Trent Alexander-Arnold og Virgil van Dijk har større chancer for at få deres kontrakter forlænget.

– Jeg mener, Mohamed Salah vil forlade Liverpool, mens Alexander-Arnold og van Dijk sandsynligvis bliver, siger Johnson.

– Når de er tilgængelige som frie transfers, vil der være en lang række klubber, der vil jagte dem. Hvis Liverpool er klar over, at de ikke får nye kontrakter, ville det være skuffende ikke at få penge for dem. Det ville være en stor fejl at lade spillere af den kaliber forlade klubben uden nogen kompensation, fortsætter han ifølge Daily Mirror.

Sidste sommer blev Salah forbundet med et stort skifte til den saudiske Pro League, men han valgte at blive i, hvad der skulle være Jürgen Klopps sidste sæson i klubben.

Johnson mener, at et skifte til Mellemøsten ville være en fejltagelse for Salah, da han stadig har meget at bidrage med på topniveau.

– Det afhænger af Salah selv. Han viser ikke tegn på at være en spiller på 32 år, så længe han trives, kan han fortsætte med at spille på dette niveau i flere år. Jeg håber, at han ikke bliver fristet af et skifte til Saudi-Arabien, siger Johnson.

– Hvis han bliver tilgængelig som fri transfer til sæsonens afslutning, vil en række spændende klubber helt sikkert vise interesse, tilføjer han.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll to top