Artikler på dette website indeholder kommercielt indhold og annoncørbetalte links. Dette er med til at holde siden kørende.

Luis Enrique har sat sine øjne på Mohamed Salah til Paris Saint-Germain

Paris Saint-Germain tænker stort og drømmer om at skrive kontrakt med Mohamed Salah i sommeren 2025, ifølge et opslag på Fichajes. Rapporten indikerer, at PSGs hovedtræner, Luis Enrique, personligt ønsker at skrive kontrakt med Salah, som står til at være uden kontrakt i Liverpool, når sæsonen er omme.

Salah er en af verdens bedste spillere, og også klubber i Saudi-Arabien har vist interesse for ham. Liverpool ønsker naturligvis ikke at miste deres egyptiske internationale forward på en gratis overførsel ved sæsonafslutningen, men der er ret begrænset, hvad de kan gøre, hvis den tidligere Chelsea-angriber beslutter sig for ikke at sætte pen til papir på en ny aftale.

Den 32-årige har i sin karriere optrådt 270 gange i Premier League. Salah har scoret 161 mål og leveret 73 assists i disse kampe. Forwarden har vundet Premier League-titlen og UEFA Champions League med The Reds. Liverpool sigter efter at blive mestre i England denne sæson.

Det er ingen hemmelighed, at Paris Saint-Germain er blandt de rigeste klubber i verden, og deres ambitioner er altid på linje med deres økonomiske muskler. De har tidligere vist, at de er villige til at bruge store summer på at skaffe de bedste spillere i verden, og med Salahs kontraktudløb, er det en gylden mulighed for dem.

Selvfølgelig handler fodbold ikke kun om penge. Spillere som Salah, der har etableret sig som verdensklassespillere, vil også være på udkig efter en klub, der kan matche deres ambitioner. Paris Saint-Germain har i de seneste år bevist, at de er i stand til at konkurrere på det højeste niveau, både i deres hjemlige liga og i Champions League.

Dog er det værd at bemærke, at overførsler af denne kaliber aldrig er enkle. Der er mange faktorer at overveje, både for spilleren selv og for de klubber, der er involveret. Det bliver spændende at se, hvordan dette udvikler sig i de kommende uger og måneder.

Hvis Salah skifter til Paris Saint-Germain, vil det uden tvivl være et stort tab for Liverpool. Men det vil samtidig være en enorm gevinst for den franske klub, der fortsætter med at tiltrække nogle af verdens bedste spillere.

Det er dog vigtigt at huske på, at dette stadig er spekulation. Indtil der er en officiel bekræftelse, er alt muligt. Men én ting er sikkert: Sommervinduet i 2025 bliver utvivlsomt interessant at følge.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll to top