Artikler på dette website indeholder kommercielt indhold og annoncørbetalte links. Dette er med til at holde siden kørende.

Marseille på vej mod stjerneskud: Adrien Rabiot klar til lægetjek

Adrien Rabiot

Marseille ser ud til at være på vej mod at revolutionere deres midtbane med en stjernespiller på vej til klubben. Den franske landsholdsmidtbanespiller Adrien Rabiot er nu i Marseille for at gennemgå en lægetest og skrive kontrakt, som rapporteret af transferekspert Fabrizio Romano.

Selvom Marseille ikke har smagt på mesterskabssejren siden 2010, begynder håbet om guld at tage form i denne sæson. Efter en stærk start på sæsonen og en overbevisende 2-0-sejr over Nice, ser fremtiden lys ud for klubben.

Ifølge Jerome Rothen, tidligere PSG-spiller, kan Rabiots ankomst være en game-changer for Marseille. Rothen bemærker, at Rabiot, som tidligere har tiltrukket sig opmærksomhed fra storklubber som Milan og Manchester United, nu ser ud til at finde sin plads i den sydfranske klub.

– Det er en bemærkelsesværdig udvikling. Rabiot blev opfattet som for krævende af de klubber, der tidligere har været interesserede i ham, og derfor forblev han uden klub. Marseille har nu formået at sikre sig denne værdifulde spiller, siger Rothen til RMC Sport.

Rothen fremhæver, at Rabiot passer perfekt ind i den profil, som Marseille-træner Roberto De Zerbi har haft i tankerne. Med en solid historik i Juventus og på det franske landshold, forventes Rabiot at tilføre en ny dimension til Marseilles spil.

– Rabiot er ikke en spiller, der bare tilfældigvis bliver en nøglespiller i Juventus eller for Frankrig. Hans evner og erfaring vil uden tvivl styrke Marseilles midtbane, som nu ser ud til at være på højde med de bedste i Ligue 1, siger Rothen.

Marseille har allerede stærke kræfter på midtbanen med Pierre-Emile Højbjerg og Geoffrey Kondogbia fra Atlético Madrid og Inter. Rothen mener, at denne nye tilføjelse vil gøre Marseilles midtbane til en af de mest frygtede i ligaen.

– Holdet har nu den rette blanding af personlighed og kvalitet. Sammenlignet med sidste sæson, er denne midtbane en markant forbedring. Marseille er nu en seriøs mesterskabsudfordrer, siger Rothen.

Med 10 point efter de første fire spillerunder og den tidligere Manchester United-stjerne Mason Greenwood som topscorer med fem mål, er Marseille kun overgået af Paris Saint-Germain i Ligue 1. Klubben ser ud til at være på rette vej mod en potentielt succesfuld sæson.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll to top