Artikler på dette website indeholder kommercielt indhold og annoncørbetalte links. Dette er med til at holde siden kørende.

Southampton skal bygge videre på Arsenal-kampen før de afgørende kampe, mener Martin

Russell Martin ønsker at se sit Southampton-hold gentage deres præstationer mod Premier Leagues største klubber, når de står over for modstandere, der er tættere på dem i tabellen.

Efter deres tilbagevenden fra den internationale pause står Southampton over for Everton og Wolverhampton, men starter med at byde Leicester City velkommen til St. Mary’s denne lørdag.

Efter at have set sit hold gå tå-til-tå med Arsenal i deres seneste opgør, sigter Martin efter samme tilgang i de kommende kampe, som han har betegnet som “absolut afgørende”.

“Vi har haft Newcastle ude; Manchester United hjemme, hvor vi i en halv time har været fremragende; og her,” sagde Martin.

“Nu skal vi overføre det til de kampe, der virkelig kommer til at definere vores sæson, og vi har tre eller fire af dem i den næste blok af kampe, der kommer til at være absolut afgørende.”

“Ligaen er så tæt og kommer til at være så tæt i lang tid, men i dag så jeg så meget i mange af fyrene og holdet, den måde det føltes på, at det gør mig virkelig begejstret for, hvad der kommer til at ske i fremtiden.”

Leicester på den anden side, fik deres første sejr siden deres tilbagevenden til Premier League med en 1-0 triumf over Bournemouth sidste gang.

Facundo Buonanottes eneste mål sikrede sejren, og det blev hans fjerde målindblanding i seks Premier League-kampe denne sæson – allerede hans fællesmest på tværs af en enkelt kampagne i konkurrencen (også fire i 2023-24)

The Foxes holdt også et clean sheet hjemme i Premier League for første gang siden oktober 2022, selvom cheftræner Steve Cooper insisterede på, at det kun var et lille skridt i den rigtige retning.

“Alle gav alt i kampen,” sagde Cooper. “De giver alt hver eneste dag i træningen. Selvfølgelig, i det første kvartal af kampene er der ting, vi kunne have gjort bedre, men nogle ting er virkelig gået imod os også.”

“For at få den grå sky væk fra os ved at få den sejr, skal vi virkelig tænke nu om at få nogle flere positive resultater som dette. Det er fantastisk, og du skal nyde det, fordi det er så svært at vinde kampe i Premier League, men det er kun en sejr.”

“Fra nu af vil der ikke gå en dag, uden at jeg tænker på, hvordan vi slog Southampton. Selvfølgelig vil vi reflektere, men alt sammen med tanken om, hvordan vi kan forbedre os for at prøve at gå back-to-back, når vi vender tilbage efter den internationale pause.”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll to top