Artikler på dette website indeholder kommercielt indhold og annoncørbetalte links. Dette er med til at holde siden kørende.

Palmer vil blive en af verdens bedste spillere, forudser Cucurella

Cole Palmer vil være blandt verdens absolut bedste spillere, hvis han fortsætter sin nuværende fremdrift. Det mener hans Chelsea-holdkammerat Marc Cucurella.

Palmer nød en fænomenal debut sæson i 2023-24, efter han skiftede fra Manchester City til Stamford Bridge. Hans 33 Premier League-mål involveringer (22 mål, 11 assists) var det højeste antal blandt alle spillere.

Efter at have imponeret for England ved Euro 2024 – hvor han kom ind fra bænken og scorede i deres 2-1 finale nederlag til Spanien – har Palmer fortsat sin form i denne sæson. Han har leveret 11 målbidrag (seks mål, fem assists) og leder igen statistikkerne.

Han blev den første spiller i Premier League-historien, der scorede fire mål før halvleg i en enkelt kamp mod Brighton and Hove Albion i september. Her vandt han også konkurrencens ‘Player of the Month’-pris.

Palmer vandt også Englands ‘Player of the Year’-pris for sidste sæson, og Cucurella, der var en nøglespiller på det spanske hold, der besejrede Three Lions i Berlin, mener, at han er bestemt til at nå toppen.

“Hvis du ser ham uden sit fodboldtøj, ville du aldrig nogensinde sige, at han var en fodboldspiller, men så på banen… han skyder, og det ser ikke ud som om, han rammer hårdt, men han scorer,” sagde Cucurella i et interview med The Guardian.

“Han er meget anderledes. Jeg ved ikke, hvordan jeg skal forklare det: han er speciel. Vi er meget heldige, at vi har ham.

“Vi [Spanien] er heldige, at han ikke spillede meget i EM, fordi han kom ind og var tæt på at ødelægge det for os.

“Hvis han fortsætter på denne måde, vil han være blandt de bedste. Han har ikke meget styrke i luftspillet, men hvis det er hans eneste problem, så har han det fint.”

Chelsea er ubesejrede i seks Premier League-kampe siden de tabte 2-0 til mestrene City på første kampdag. Holdets træner Enzo Maresca vandt konkurrencens ‘Manager of the Month’-pris for september.

Selvom det stadig er tidligt for den italienske træner, siger Cucurella, at the Blues har store ambitioner under ham.

“Vores mål skal være at vinde et trofæ,” sagde han. “I Conference League kan vi gøre noget godt, og i de forskellige pokalturneringer.

“Arsenal og City har arbejdet på samme måde i mange år, med samme idé, samme spillere, og jeg tror, vi er lidt bagud i forhold til det.

“Liverpool også, fordi det har været de samme spillere. Men vi kan komme i Champions League, det er det primære mål.”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll to top